Ekskursioner

En ekskursion er en undervisningsaktivitet, der foregår uden for skolen, og som omfatter læseplansbestemt stof. Ekskursioner, der ledes af en eller flere lærere for en klasse/et hold, kan vare fra nogle få timer til flere dage.

Rejseudgifter til ekskursioner i Danmark bliver som regel betalt af skolen, undtagen udgifter til kortere rejser. Udgifter til ophold og forplejning i forbindelse med flerdags-ekskursioner betales af deltagerne selv. Ekskursioner til udlandet tilrettelægges med et bestemt fagligt formål. Programmet for udlands-ekskursionernes indhold skal godkendes af rektor, og emner fra rejsen skal opgives til eksamen.

Geologiholdene på b-niveau, var på Stevns. I januar tager spanskelever til Barcelona, og nogle elever fra idræt B- valgfaget tager til Norge, og står på alpint og langrendsski.

På Falko er der for alle elever 1-2 udlandsture, der altid har et fagligt sigte og afhænger af dit valg af studieretning. Klasserne rejser på studietur i efteråret i 3.g. Der kan derudover være valgfag der arrangerer ekskursioner.

Her er billeder fra nogle ekskursioner til udlandet: