Team Danmarks Talentpris

09. 01. 2016

Christina Teller, der er daglig leder af Falkos Team Danmark afdeling, er blevet indstillet til TEAM DANMARK OG DANSK SUPERMARKEDS TALENTPRIS 2015 med følgende motivation:

Christina Teller har i en årrække været leder af Team Danmark-ordningen på Falkonergården Gymnasium, hvor en lang række verdensklasseatleter og olympiske medaljevindere har fået deres studentereksamen. Christina er kontinuerligt med til at udvikle initiativer, som styrker de menneskelige kompetencer, der er en forudsætning for, at talenter lykkes med at få uddannelse og elitesport til at gå hånd i hånd. Falkonergården har været et vigtigt springbræt for en lang række atleter og talenter – både når det drejer sig om at præstere på det sportslige område og på uddannelsesområdet.

Ved SPORTSGALLA 2015 i BOXEN i Herning blev det offentliggjort, at prisen gik til Morten Bennekou (tidligere talentchef i Dansk Cykle Union), men nomineringen er stadig flot, og en stor anerkendelse af det store arbejde der gøres på Falko, for at få elitesport og uddannelse til at gå op i en højere enhed.