Morgenfest

Man kan sagtens have en fest uden at drikke alkohol - og det var lige hvad Falko gjorde onsdag d. 28/9! Fra klokken 7.00 var dansegulvet åbent, og over 150 elever og lærere mødte tidligt ind, og festede og hyggede sig med croissanter, kaffe og juice. Et brag af en morgenfest!

Det var en gruppe af elever og lærere på Falko, der i samarbejde med Frederiksberg kommune og organisationen 'Fuld af liv', havde stablet det flotte arrangement på benene. Morgenfesten havde blandt andet til formål at signalere, at man sagtens kan feste og have det sjovt uden alkohol, og dermed være med til at påvirke unges indtag af alkohol til fester. Dette lykkedes tilsyneladende.

Michala Heering Brinck fra Frederiksberg kommune fortæller:

”Det var vildt at opleve stemningen til Morgenfesten og skønt, at resultatet af den proces vi har haft i arbejdsgruppen bare spillede. Helt overordnet har det været en fantastisk proces vi har haft med de unge fra Fuld af Falko arbejdsgruppen og de frivillige fra Kræftens bekæmpelse. De unge er kommet op med ideer og forslag til aktiviteter, som vi har tænkt og har leveret en super god indsats ift. at virkeliggøre dem. Der har været et stort drive og en super energi.”

 

Gruppen har efterfølgende evalueret morgenfesten, og er selvfølgelig allerede klar på at lave en morgenfest mere d. 16/11 klokken 7.00....