Forskerspirer

Den 30. oktober 2017 afleverede 109 forskerspirer en synopsis til et forskningsprojekt i en af de fire kategorier: Naturvidenskab, humaniora, samfundsvidenskab og sundhedsvidenskab.

En dommerkomité har udvalgt de tre bedste fra hver kategori. Ved Projekt Forskerspirers afslutningsarrangement den 7. december præsenterer de 12 nominerede deres projekter. Herefter kårer departementschef Agnete Gersing fra Uddannelses- og Forskningsministeriet Årets Forskerspire fra hver kategori.

På Falkonergården har vi deltaget med 4 elever, der alle har designet deres eget forskningsprojekt. Signe Markman har fungeret som koordinator og hjælper for de deltagende elever.

Amalie Sofie Priske Flygers fra 3a er i den forbindelse blevet nomineret som Årets Forskerspire for hendes projekt om unge og dåb.Hele hendes projekt kan læses her - link.

Tillykke til alle vores deltagere med vellykkede projekter og en flot indsats over hele året - og held og lykke til Amalie til kåringen d. 7/12 på Københavns Universitet.