Orienteringsaften

Tirsdag d. 22/1 havde Falkonergården orienteringsaften for alle kommende elever på skolen. Det var som sædvanligt en tæt pakket hal, der lagde gulv og scene til et fælles show for alle gæsterne i huset. Rektor Marianne Svendsen fortalte om Falkos lyst til at give eleverne mere og andet end een gymnasial uddannelse. 'Vi har både dygtige elever og dygtige lærere, og I vil få en rigtig god uddannelse hos os - men vi vil gerne give jer endnu mere!' Falko har en særlig indsats for at få unge mere engagerede i civilsamfundet, og er blandt andet involveret i et europæisk samarbejde med 4 andre europæiske byer.

Ud over rektors tale underholdte de to elevværter Julius og Sigrid, og der var indslag med musik og nogle af de dygtige dansere, der går på Falkos Team Danmark-afdeling.

Efter den fælles del kunne besøgende høre om de naturvidenskablelige studieretninger i det områder, der hedder Falko Science, hvor eleverne blandt andet stod og bryggede øl. I skolens festsal fortalte de samfundsvidenskabelige lærere og elever om Falkos mange studieretninger med samfundsfag - både de særligt internationale og de almindelige.

Endelig snakkede sprogfagene mange sprog i Falkos helt nye fagfløj, hvor både lærere og elever fortalte om, hvordan vi underviser og bruger sprog i undervisningen på Falko.

Et par hundrede gæster blev siddende i hallen og hørte Falkos Team Danmark-ansvarlige, Kristoffer Nielsen og Frederik Ullerup, fortælle om Falkos TD ordning. Interesserede kan læse mere her - link