Fysioterapi på Falko

 

Falkonergården og FYSIQ sport har indgået et samarbejde, som betyder at vi i FYSIQ Sport, stiller med en sportsfysioterapeut på skolen hver tirsdag og torsdag fra kl. 08.00-9.30.

Fra behandlingsrummet og skolens fitnessrum, vil vi kunne hjælpe alle med viden om hvad der er galt, hvad der skal til for at komme 100% tilbage, og ikke mindst udføre selve genoptræningen samen med dig som atlet.

I FYSIQ Sport vil du ved en idrætsfysioterapeutisk undersøgelse, få afdækket hvilken struktur i kroppen, der er stresset/skadet eller gået i stykker. Hvis der er mistanke om en alvorlig vævstilstand, aktiveres vores idrætsmedicinske netværk, så vi får dig til den rigtige specialist hurtigst muligt - privat som offentligt.

Undersøgelse

I en undersøgelse vil vi afdække alle de interne (inde i kroppen) og eksterne (træningsremedier og træningsforhold) forhold, der spiller ind i forhold til den tilstand du er i, således at vi finder et fyldestgørende billede af, hvorfor du er endt i en skadessituation. Sidst men ikke mindst forholder vi os til, hvilke arbejdskrav du skal tilbage til i din sport. Dette er for at kende målet for din genoptræning. Når alle forhold er afdækket, opstiller vi fælles mål og planer for dit genoptræningsforløb.

Med tidligere erfaring fra samarbejde i skoleregi og sportens verden, garanterer vi, at vores fysioterapeut lader planens relevante forhold gå videre til skolens lærer og atletens trænere, således alle ved besked om situationen og dens konsekvenser på kort og lang sigt. Vi har erfaret, at kun på den måde, vil der være den ro omkring atleten, der skal til for at komme tilbage til træning på 100%.

Vi glæder os til at hjælpe jer når I har behov!

Booking

En behandling koster kr. 299,-

FYSIQ findes som preferred partner for en lang række sundhedsforsikringer, så har du eller dine forældre en sundhedsforsikring kan det være muligt at få dækket din behandling helt eller delvist.

Der er derudover også tilskud fra sygeforsikringen ”danmark”, hvis du er medlem. 

Booking kan foregå online eller på telefon 33 13 33 43

Sådan booker du online: vælg Fysioterapi - opret klient - vælg FYSIQ Nørreport - vælg Fysioterapeut - vælg første konsultation/normal behandling - vælg Falkonergårdens Gymnasium - vælg tid

Bemærk at hvis behandlingen skal foregå på Falkonergården skal det være i tidsrummet 8.00-9.30 hver tirsdag og torsdag.