Ekskursioner

En ekskursion er en undervisningsaktivitet, der foregår uden for skolen, og som omfatter læseplansbestemt stof. Ekskursioner, der ledes af en eller flere lærere for en klasse/et hold, kan vare fra nogle få timer til flere dage.

Rejseudgifter til ekskursioner i Danmark bliver som regel betalt af skolen, undtagen udgifter til kortere rejser. Udgifter til ophold og forplejning i forbindelse med flerdags-ekskursioner betales af deltagerne selv. Ekskursioner til udlandet tilrettelægges med et bestemt fagligt formål. Programmet for udlands-ekskursionernes indhold skal godkendes af rektor, og emner fra rejsen skal opgives til eksamen.

Et hold med biologi på b-niveau, har i september været i Sorø et par dage. De har gjort observationer og indsamlet laboratorieprøver ved skov og sø. I januar tager spanskelever til Barcelona, og nogle elever fra idræt B tager til Hafjell i Norge, og står på alpint og langrendsski.

På Falko er der for alle elever 1-2 udlandsture, der altid har et fagligt sigte og afhænger af dit valg af studieretning. I 2.g rejser klasserne om foråret, og i 3. g er der mulighed for en rejse med dit valgfag. 

Her er billeder fra nogle ekskursioner sidste år: