ORIENTERINGSAFTEN

Orienteringsaften 2024 er tirsdag d. 16. januar

Vi glæde os til at  se jer!.

Dørene åbner kl 18.30 med fælles præsentation af skolen med rektor, lærere og elever kl. 19 i multihallen (indgang gennem gården) og masser af aktiviteter i skolens lokaler.

Her sendes livestream via MIcrosoft Teams fra kl. 19  fra showet. (link bliver aktivt omkring  kl.  18.55)

Man kan blive klogere på de kunstneriske fags indhold og kan stille spørgsmål om de sprog, der udbydes, til lærere og elever, der har fagene..

Der vil også blive mulighed for at møde lærere og elever, der fortæller om de forskellige studieretninger der udbydes.

Kunstnerisk fag og sprog skal ønskes allerede ved ansøgningen, studieretninger vælges først i oktober i slutningen af grundforløbet.

I Indgangpartiet (Forhallen) kan  få besvaret spørgsmål vedrørende optagelse og skolen, og få at vide, hvor man skal gå hen for at tilmelde sig en besøgsdag, hvis man ikke allerede har gjort det.

Se program og kort over skolen her. Hold også øje med Falkonergårdens Gymnasiums Facebookside.

Valgfag

I 1. g skal du forholde dig til hvilket sprogfag du skal have og hvilket kunstnerisk fag.

De sprog du kan vælge imellem er fransk fortsætter på B-niveau, tysk fortsætter på B-niveau og spansk begynder på A-niveau. Du kan høre mere om sprogene ved at besøge de sproglige studieretninger  d. 17/1.23.

De kunstneriske fag du kan vælge imellem er dramatik, musik, billedkunst og mediefag. De er alle på C-niveau.>
Disse fag og alle de øvrige fag, du kan vælge som valgfag i 2. og 3. g, kan du læse mere om her - valgfag på Falkonergården

Du kan desuden kigge nærmere på de forskellige kombinationer af fag ved hjælp af vores studieretningsvælger på denne side over studieretninger - Studieretninger skoleåret 2024-2025 (kommer ca. 1. december)