Gamle elever

Gamle elevers fest holdes altid den første fredag i november. I 2023 er det fredag d. 3. november.

Festudvalget skriver: Kære alle gamle, unge og midtimellem Falkonister.

Nu er det snart tid til Gamle Elevers Fest på Falko. Så sæt kryds i kalenderen fredag d. 3. november. Dørene er åbne fra kl. 19.30 til kl. 22.00 - og festen slutter ved midnat. Billetter til 75,- købes i døren.
Jubilarer (10 år og opad) kan skrive til ht@falko.dk og melde antal deltagere, klasse og årgang; så giver vi et glas bobler i VIP-loungen kl. 21, samt en rundvisning på skolen af en ledelsesrepræsentant for dem der har lyst.

Vi glæder os til at se jer.

10-25-40-50-års-jubilarer der gerne vil have en rundvisning på skolen, skal henvende sig til kontoret senest fredag d. 20.10.  En rundvisning kan gennemføres på et nærmere aftalt tidspunkt efter aftale enten d. 3. november eller på en anden aftalt dag, men der bliver ikke tale om nogen social sammenkomst på Falkonergården.

De seneste par år har gamle elevers fest været afholdt med stor succes. Det generelt store fremmøde giver gode muligheder for at møde tidligere klassekammerater.

Henvendelse kan ske til kontoret enten telefonisk (38 77 08 00) eller via mail: falko@remove-this.falko.dk

Hvis man har spørgsmål om selve festen, kan man rette henvendelse direkte til festudvalget, via mail til:
Helle Tybjerg-Pedersen


Jubilarer

Et stigende antal jubilarer (typisk 10 år, 25 år, 40 år) deltager i gamle elevers fest, og i de seneste år har en del 50-års jubilarer desuden valgt at deltage ved jubilæumsårets translokation. Man kontakter skolens kontor, og så sørger vi for at reservere plads.

Det er ikke længere muligt at sætte "efterlysning" på denne side.