Besøgsdage på Falkonergården

Her kan du tilmelde dig til et besøg på Falkonergården.

Et besøg varer fra kl. 9.30 til 14.30 og starter i det lokale, der hedder BIBLIOTEK, som du finder lige oven over hovedindgangen. Til besøget kommer du til at møde nogle af vores elever, der fortæller om, hvordan det er at være elev på Falkonergården. Desuden vil vores rektor Marianne Munch Svendsen orientere om skolen, og du møder en studievejleder, der snakker med hele gruppen om optagelse, valg af studieretninger, og hvad man kan forvente, når man starter med sin gymnasiale uddannelse. Du kommer også til at deltage i undervisning.

Tilmelding

Elever der skal besøg på Falko i løbet af januar og februar 2023 kan trykke her: tilmelding til besøgsdage 2023 .

OBS Du kan KUN komme på besøg  en af de dage vi på forhånd har meldt ud dvs. dagene i perioden d. d. 10. januar-9. februar - dog ikke d. 17. og d. 27. januar. OBS Alle annoncerede besøgsdage er nu fuldt bookede. Grundet stor efterspørgsel har vi lavet en EKSTRA besøgsdag d. 22.2 med tilmeldingsfrist fredag d. 10.2 kl. 12.

Når du har sendt din tilmelding med ønske om en dag, vil du få en kvitteringsmail for at vi har modtaget tilmeldingen med ønsket.

Senere vil du få ENDNU en mail, denne gang vil der stå hvilken dato vi har reserveret plads til dig- det kan godt være det ikke kan blive den dag du ønskede, så læs mail nr. 2 grundigt.