Stillingsopslag

Falkonergården søger lærer til fast stilling i i informatik.

Falkonergården er en skole med ca. 1100 elever fordelt på henholdsvis 3- og 4- årigt STX-forløb og 3-årigt HF

450 af skolens elever er eliteidrætsudøvere under Team Danmark ordningen. Der er desuden ca. 20 elever fra Det Kongelige Teaters balletskole.

Falkonergårdens Gymnasium er et veldrevet gymnasium med god økonomi og høje søgetal. Vi lægger stor vægt på høj faglighed. Vi vil gerne være ambitiøse på elevernes vegne, både i forhold til det faglige, men også i forhold til de almendannende perspektiver.

Derfor arbejder vi med at opdrage vores elever til at blive socialt ansvarlige unge mennesker.

Vi har ca. 90 lærere og et lærerværelse præget af fællesskab og samarbejde, hvilket bidrager til et godt kollegialt arbejdsmiljø. Læs mere på www.falko.dk

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er torsdag den 16.03. kl. 8.00. Vi læser ansøgningerne løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicerektor Steen Pedersen på tlf 38 77 08 00 eller mail sp@falko.dk

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt digitalt via Gymnasiejob.dk.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Alle ansøgere får elektronisk besked, når ansættelsesprocessen er afsluttet.

læs stillingsoplsaget på Gymnasiejob.dk her