Stillingsopslag

Falkonergården søger

Falkonergården er en skole med ca. 1100 elever fordelt på henholdsvis 3- og 4- årigt STX-forløb og 3-årigt HF

450 af skolens elever er eliteidrætsudøvere under Team Danmark ordningen. Der er desuden ca. 20 elever fra Det Kongelige Teaters balletskole.

Falkonergårdens Gymnasium er et veldrevet gymnasium med god økonomi og høje søgetal. Vi lægger stor vægt på høj faglighed. Vi vil gerne være ambitiøse på elevernes vegne, både i forhold til det faglige, men også i forhold til de almendannende perspektiver.

Derfor arbejder vi med at opdrage vores elever til at blive socialt ansvarlige unge mennesker.

Vi har ca. 90 lærere og et lærerværelse præget af fællesskab og samarbejde, hvilket bidrager til et godt kollegialt arbejdsmiljø. Læs mere på www.falko.dk

Løn efter gældende overenskomst.

Alle ansøgere får elektronisk besked, når ansættelsesprocessen er afsluttet.

Ingen aktuelle opslag

16.4.21 Fast stilling i Psykologi, 70%

Til tiltrædelse pr. 1.8.21 opslås en fast stilling på 70% ansættelse i faget psykologi. Der er ikke mulighed for timer i andre fag. Erfaring med 3-årig HF for eliteidrætsudøvere/aspiranter fra den kongelige ballet vil være en fordel

Ansøgninger sendes til falko@falko.dk senest 30.4.21 kl. 12.00 . Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skolen.

Steen Pedersen

Vicerektor