Optagelse og yderligere information

 

Optagelse på 4-årig TD-gymnasieklasse (STX) eller 3-årigt TD-HF
 

Infomøde i januar

Der var Orienteringsaften tirsdag d. 18/1 2022, med en præsentation af hele Falkonergården og vores fælles hverdag og studieretninger. Du kan gense det på vores hjemmeside på dette link: Orienteringsaften 2022

Særlig Team Danmark-orientering

På grund af de nuværende restriktioner for gæster på Falkonergården, har vi valgt at lave en særlig informationsaften kun om Team Danmark-afdelingen. Her kan du høre nærmere om vores Team Danmark-afdeling, og der vil være mulighed for at snakke med nogle af vores elever. Vi afholder den på Teams Live.

 Gense informationsmødet på dette link til Teams

Her kunne du møde Kristoffer, Johanne og Frederik fra vores Team Danmark-afdeling, og 3 af vores Team Danmark-elever, som fortæller om hverdagen som TD-elev på Falkonergården. Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål.

Se præsentation fra Orienteringsaften 2022 her 

Optagelse

For at blive optaget i en TD-klasse med et forlænget uddannelsesforløb (4-årigt gymnasium eller 3-årigt HF), skal man være sportslig godkendt af Team Danmark. For at blive sportslig godkendt skal man ofte være placeret på ranglister og/eller deltage i et talentudviklingsprogram. Derudover er der individuelle kriterier. Se de forskellige kriterier for forbundene, samt kontaktperson i forbundet i dette link til Team Danmarks hjemmeside.

Ansøgning om sportslig godkendelse sker via et online skema på Team Danmarks-hjemmeside. Der er ansøgningsfrist for sportslig godkendelse 11. januar 2022, og du forventes at have svar 10. februar 2022.

Hvis du er blevet sportslig godkendt i Team Danmark, kan du søge optagelse Team Danmark-ordningen på Falkonergården. Du skal anføre at du er sportslig godkendt, samt skrive kort om dit sportslige niveau og ugentlige tidsforbrug på din idræt. Den videre ansøgningsprocedure for optagelse på Falkonergården i enten en gymnasie- eller HF-klasse, følger den normale procedure for optagelse. Se optagelsesproceduren andet sted på hjemmesiden i dette link.

Gå til adressen www.teamdanmark.dk for generel information om Team Danmark. 

Vi forventer at optage elever med sportslig godkendelse til 3 4-årige stx klasser og 1 3-årig hf klasse. I tilfælde af at vi modtager flere ansøgninger fra elever end vi har plads til at optage, vil vi optage elever ud fra vores kriterier, der kan læses i dette dokument. Link til Kriterier for optag af sportsligt godkendte elever på Falkonergårdens Gymnasium

Info om Team Danmark orienteringsmøder

Team Danmarks orienteringsmøder foregår i november og december 2021 med information om gymnasielle Team Danmark-ordninger  kan du læse mere om her

Falko deltager i følgende møder:

Roskilde 30/11 - afholdes på Roskilde Katedralskole klokken 18.30

Virum 6/12 - afholdes på Virum Gymnasium klokken 18.30

Du kan læse mere på Team Danmarks side - link

Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus

Vedrørende spørgsmål om ordningen og optagelse på Falkonergårdens Gymnasium og HFkursus kontakt:

Team Danmark-koordinator Kristoffer Nielsen
Tlf.: 38 77 08 00
Mobil: 28 91 85 14
Email: kn@remove-this.falko.dk

Team Danmark-koordinator Johanne Lund
Tlf.: 38 77 08 00
Email: jo@falko.dk   

Kontaktpersoner i Team Danmark

Dual Career konsulent Christina Teller

Email: chte@remove-this.teamdanmark.dk

Konsulent for talent- og kompetenceudvikling Magnus Wonsyld. 
Email: mawo@remove-this.teamdanmark.dk

De enkelte idrætter

Ring til Idrættens Hus, tlf. 43 26 26 26 og bliv stillet om til de forskellige idrætsforbund.