Optagelse og yderligere information

 

Optagelse på i 4-årig TD-gymnasieklasse (STX) eller 3-årigt TD-HF

 

Vedrørende afviste Team Danmark ansøgere 2021

Vi har desværre ikke haft mulighed for at optage alle ansøgere i år. Er du blevet fordelt til et gymnasium, som ikke er Team Danmark uddannelsespartner, vil vi anbefale at kigge på følgende link over uddannelsespartnere i Københavns området: Team Danmark uddannelsespartnere og tage kontakt til dem. 

Vedrørende spørgsmål om venteliste på den 4-årige STX TD ordning og eventuelle ledige pladser på den 3-årige HF TD ordning kan vi kontaktes på kn@remove-this.falko.dk eller fm@remove-this.falko.dk
 

Infomøde i januar

Vi holder Infomøde om Team Danmark-ordningen torsdag d. 21/1 klokken 19.00 på skolens facebookside. Der er Åbent Hus tirsdag d. 19/1 2021, hvor du kan høre mere om hele vores gymnasiale tilbud. Rammerne for vores Åbent Hus afhænger naturligvis af, hvad retningslinjerne ifm Covid-19 tillader. Det vil blive meldt ud via facebook og hjemmeside.

Se præsentation fra Orienteringsaften 2020 her (downloader præsentationen)

For at blive optaget i en TD-klasse med et forlænget uddannelsesforløb (4-årigt gymnasium eller 3-årigt HF), skal man være sportslig godkendt af Team Danmark. For at blive sportslig godkendt skal man ofte være placeret på ranglister og/eller deltage i et talentudviklingsprogram. Derudover er der individuelle kriterier. Se de forskellige kriterier for forbundene, samt kontaktperson i forbundet i dette link til Team Danmarks hjemmeside.

Ansøgning om sportslig godkendelse sker via et online skema på Team Danmarks-hjemmeside. Der er ansøgningsfrist for sportslig godkendelse 8. januar 2021, og du forventes at have svar 10. februar 2021.

Hvis du er blevet sportslig godkendt i Team Danmark, kan du søge optagelse Team Danmark-ordningen på Falkonergården. Du skal anføre at du er sportslig godkendt, samt skrive kort om dit sportslige niveau og ugentlige tidsforbrug på din idræt. Den videre ansøgningsprocedure for optagelse på Falkonergården i enten en gymnasie- eller HF-klasse, følger den normale procedure for optagelse. Se optagelsesproceduren andet sted på hjemmesiden i dette link.

Gå til adressen www.teamdanmark.dk for generel information om Team Danmark. 

 

Info om Team Danmark orienteringsmøder

Team Danmarks orienteringsmøder foregår i november og december 2020 med information om gymnasielle Team Danmark-ordninger  kan du læse mere om her

Falko deltager i følgende møder:

Roskilde 30/11 - afholdes på Roskilde Katedralskole klokken 18.30

Virum 9/12 - afholdes på Knord klokken 18.30

Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus

Vedrørende spørgsmål om ordningen og optagelse på Falkonergårdens Gymnasium og HFkursus kontakt:

Team Danmark-koordinator Kristoffer Nielsen
Tlf.: 38 77 08 00
Mobil: 28 91 85 14
Email: kn@remove-this.falko.dk

Team Danmark-koordinator Frederik Ullerup Michelsen
Mobil: 61 16 68 23
Email: fm@remove-this.falko.dk   

Kontaktpersoner i Team Danmark

Dual Career konsulent Christina Teller

Email: chte@remove-this.teamdanmark.dk

Konsulent for talent- og kompetenceudvikling Magnus Wonsyld. 
Email: mawo@remove-this.teamdanmark.dk

De enkelte idrætter

Ring til Idrættens Hus, tlf. 43 26 26 26 og bliv stillet om til de forskellige idrætsforbund.