Introdage

Introdage 16.-18. august

For at du kan få en god start med din gruppe og lære skolen at kende, er de tre første skoledage specielle. Din gruppe er sammen med de samme 20 andre elever i en masse aktiviteter som f.eks. navneleg, dans, stafetter og introduktion til skolens it-system.

I løbet af introdagene bliver du introduceret til skolens Googleløsning, trådløse netværk og lectio, så du er klar til at følge med i undervisningen fra start. Du møder osgå din studievejleder og nogle af dine lærere i grundforløbet.

Hver gruppe har en introvært dvs. en elev fra 2.g/2.HF tilknyttet, og der er tradition for at fredag eftermiddag afsluttes i Frederiksberg Have.

 

Idrætsdag 25. august

Hvert år laver vi FalkOL - som er skolens idrætsdag. Alle klasser får et land, klæder sig ud og mødes på Amager Strandpark, og efter fælles opvarmning laver vi forskellige idrætslege og boldspil. Klasserne dyster mod hinanden, og lærerne er hårde og uretfærdige dommere ;-)

Om aftenen har vi årets første FALKOFEST for alle skolens elever. Det bliver sjovt ;-)

 

Falko by Night - introtur

Når du begynder i studieretningsklasser til november, får du lov til at opleve studieretningen og dine nye klassekammerater på en helt anden måde.

I har et døgn sammen på Falko, hvor der er undervisning/faglighed på en anden måde og på andre tidspunkter end sædvanligt. I møder kl. 19 til en fælles buffet og er på skolen indtil næste kl. 9.45. Aftenen/natten har til formål at opstarte studieretningen og ryste eleverne sammen i deres nye klasser - faglighed og hygge, og selvfølgelig uden alkohol.