Introdage

Kære nye elev på Falko...
Vi vil gerne byde dig velkommen her på skolen mandag den 9. august, og vi ønsker dig en god sommerferie, indtil vi ser dig. Vi glæder os til at give dig den bedste start på din tid på Falko med et grundforløb, der varer fra august til begyndelsen af november. Formålet med grundforløbet er, at du får en god og tryg start på dit gymnasieliv, og at du finder ud af, hvilken studieretning, du kunne tænke dig at gå på fra november og resten af din gymnasietid. 
På Falko lægger vi stor vægt på, at der skal være plads til forskellighed, og at alle skal have en god og tryg start på tiden som gymnasieelev. Fra din første skoledag kommer du i en fast gruppe med ca 20 andre kammerater, som fungerer som din klasse i hele grundforløbet.
Rektor, lærere og skolens nuværende elever håber, du vil blive glad for at gå her, og at du vil få et godt liv her fagligt og socialt. Lærere og elever i intro-udvalget har sammensat en masse aktiviteter til dig, som skal gøre dig tryg ved de nye kammerater og skolen, og introducere dig til dagligdagen som Falko-elev. Det vigtigste er, at du glæder dig til at gå i skole her på Falko, at lære meget nyt og få nye venner og kammerater.
Vi ses i august!
Psst: hold øje med os på facebook og instagram ;-)

Introdage

For at du kan få en god start med din gruppe og lære skolen at kende, er de tre første skoledage specielle. Din gruppe er sammen med de samme 20 andre elever i en masse aktiviteter som f.eks. navneleg, dans, stafetter og introduktion til skolens it-system.

I løbet af introdagene bliver du introduceret til skolens Googleløsning, trådløse netværk og lectio, så du er klar til at følge med i undervisningen fra start. Du møder osgå din studievejleder og nogle af dine lærere i grundforløbet. Introdagene varer hele den første uge, hvor der er en blanding af intro-aktiviteter og almindelig undervisning.

Hver gruppe har en introvært dvs. en elev fra 2.g/2.HF tilknyttet som tutorer.

 

Idrætsdag 20. august

Alle skolens elever er med til idrætsdag den anden fredag i skoleåret. Vi tager ud til Amager Strandpark, hvor alle grupper og klasser dyster mod hinanden. Det er altid en super fed dag, og om aftenen har vi årets første FALKOFEST for alle skolens elever i gården Det bliver sjovt ;-)

Sæt kryds i kalenderen og reserver dagen og aftenen.