Velkommen til Falko

Kære nye elev på Falko...

Vi vil gerne byde dig velkommen her på skolen mandag den 10. august, og vi ønsker dig en god sommerferie, indtil vi ser dig. Vi glæder os til at give dig den bedste start på din tid på Falko med et grundforløb, der varer fra august til begyndelsen af november. Formålet med grundforløbet er, at du får en god og tryg start på dit gymnasieliv, og at du finder ud af, hvilken studieretning, du kunne tænke dig at gå på fra november og resten af din gymnasietid. 

På Falko lægger vi stor vægt på, at der skal være plads til forskellighed, og at alle skal have en god og tryg start på tiden som gymnasieelev. Fra din første skoledag kommer du i gruppe med ca. 9 andre, og den 10’er gruppe følges du med i hele grundforløbet i alle fagene. I dansk og almen sprogforståelse er I sammen med 20 andre elever, i samfundsfag med igen 20 andre osv. På den måde har du en fast base, samtidig med at du kommer til at lære mange fra hele årgangen at kende, inden du starter i din studieretningsklasse til november. Hver gruppe får også en mentor-lærer tilknyttet, der blandt andet hjælper og vejleder jer i forbindelse med jeres valg af studieretning.

Rektor, lærere og skolens nuværende elever håber, du vil blive glad for at gå her, og at du vil få et godt liv her fagligt og socialt. Lærere og elever i intro-udvalget har sammensat en masse aktiviteter til dig, som skal gøre dig tryg ved de nye kammerater og skolen, og introducere dig til dagligdagen som Falko-elev.

Læs også en masse gode råd i denne vigtige information om skolestart, computere m.m, der også er sendt i e-boks til alle nye elever og deres forældre.

 
Vi har her samlet de vigtigste informationer for den første tid på skolen. Alt, hvad du i øvrigt skal vide, bliver du informeret om løbende. Du kan også få meget at vide om skolens dagligdag ved at udforske de andre dele af vores hjemmeside.

Det vigtigste er, at du glæder dig til at gå i skole her på Falko, at lære meget nyt og få nye venner og kammerater.

Vi ses i august!

Psst: hold øje med os på facebook og instagram ;-)